Ergonomske stolice

MB Stolice – ergonomske i kancelarijske stolice domace proizvodnje i renomiranih evropskih proizvodjaca po pristupacnim cenama i sa najduzom garancijom u Beogradu. Preko 15 godina MB Stolice se bave uvozom i proizvodnjom ergonomskih stolica sto garantuje provereni kvalitet po pristupacnoj ceni. U ponudi imamo preko 100 modela ergonomskih stolica koje su jedinstvene u Srbiji, sve modele radnih stolica mozete probati pre kupovine u nasem salonu u Gandijevoj 99d na Novom Beogradu. Ergonomske stolice su najbolji izbor za sve koji provode dosta vremena za racunarom jer pruzaju najvise podesavanja vezanih za podrsku pravilnom sedenju.

Radna mesta koja iziskuju od zaposlenih dugotrajno sedenje u jednom položaju su veoma opasna po zdravlje i kičmu. Zbog toga sve studije govore u korist ergonomskih (anatomskih) stolica koje su udobne i posebno prilagođene za dugotrajno sedenje sa podrškom na bitnim mestima za kicmu, ruke i glavu. U firmi MB Stolice Beograd naći ćete najveći izbor za ergonomske stolice koje možete posebno prilagoditi vašim potrebama. Cene za nase ergonomske stolice mozete i sami modifikovati zavisno od Vasih potreba i kilaze. Mozete sami odabrati koliko hocete da Vam bude visoka radna stolica, koje rukonaslone zelite, glavonaslon itd.

MB Ergonomske stolice – mozete poruciti preko maila office@mbstolice.rs ili direktno u nasem salonu.

Ukoliko još niste pronašli vašu idealnu kancelarijsku ili radnu stolicu, posetite naše salone u Beogradu, sigurno imamo odgovarajucu ergonomsku stolicu za vas kako po pitanju ergonomije, boje, dizajna tako i po pitanju cene.

Nase ergonomske stolice mozete isprobati u Beogradu: Gandijeva 99d, Novi Beograd , takodje nase ergonomske stolice mozete isprobati i kod nasih poslovnih partnera u Novom Sadu.