Radne stolice – kancelarijske stolice

Nudimo vam najveci lager za radne i kancelarijske stolice. Trudimo se da nase radne stolice budu najbolji odnos cene i kvaliteta. MB Stolice doo se 15 godina bavi uvozom, proizvodnjom i prodajom kancelarijskih stolica, stoga se trudimo da nase radne stolice pre svega budu kvalitetne i udobne. Vecina radnih stolica iz nase ponude je jedinstvena na trzistu i mozete ih kupiti samo kod nas. Za nase radne stolice mozete birati boje i materijale kao i ostale elemetne, rukonaslone, bazu i drugo i tako ih uklopiti u svaki ambijent. Ono po cemu smo prepoznatljivi na trzistu jesu radne stolice sa memori sundjerima na sedecem delu, koji su daleko udobniji i trajniji od obicnih sudjera.

Za dugo sedenje za racunarom birajte kancelarijske stolice sa MEMORI sundjerom na sedecem delu i mehanizmima koji mogu da pozicioniraju stolicu u vise polozaja pozadi. Naravno pozeljno je da radna stolica ima i lumbalnu potporu kao i glavonaslon. Za parkete ili plocice birajte stolice sa velikim silikonskim tockicima, za itisone i tepihe mozete i plasticne tockice.

Planirate da koristite dugi niz godina kancelarijske stolice? Onda kupujte stolice kod firmi koje se profesionalo bave uvozom i proizvodjom radnih stolica i kod kojih mozete da isprobate stolice pre kupovine.

Ukoliko još uvek niste pronašli idealnu kancelarijsku ili radnu stolicu, pozovite nas ili posetite nas izlozbenim prostorima u Beogradu i naš stručan tim će vam pomoći da pronađete najbolju radnu stolicu kako po pitanju cene tako i po pitanju dizajna.