Radne stolice – kancelarijske stolice – MB Stolice

MB Stolice imaju u ponudi radne stolice sirokog spektra cena, dezena i materijala. Radne stolice sa memori sundjerima su svakako najbolji izbor ako sedite sedam i vise sati dnevno. Nas prvenstveni cilj su kvalitetne kancelarijske stolice.U nasoj ponudi su kancelarijske stolice sa posedivim naslonom za glavu, lumbalnim delom, podesivim rukonaslonima kao i izvlacenjem sedista po dubini, tako da mogu zadovoljiti potrebe najzahtevnijih korisnika.  Pored stolica u sfofu kod nas mozete pronaci radne stolice u mrezici koje su sve popularnije i pokazale su se kao pravi izbor kako po pitanju udobnosti tako i po pitanju kvaliteta. MB Stolice se iskljucivo bave uvozom i proizvodnjom stolica i fotelja, nudimo Vam jedinstvene modele na nasem trzistu po pristupacnoj ceni i sa najduzom garancijom.

Za dugo sedenje za racunarom birajte kancelarijske stolice sa MEMORI sundjerom na sedecem delu i mehanizmima koji mogu da pozicioniraju stolicu u vise polozaja pozadi. Naravno pozeljno je da radna stolica ima i lumbalnu potporu kao i glavonaslon. Za parkete ili plocice birajte kancelarijske stolice sa velikim silikonskim tockicima, za itisone i tepihe mozete i plasticne tockice.

Planirate da koristite dugi niz godina kancelarijske stolice? Onda kupujte stolice kod firmi koje se profesionalo bave uvozom i proizvodjom radnih stolica i kod kojih mozete da isprobate stolice pre kupovine.

Ukoliko još uvek niste pronašli idealnu kancelarijsku ili radnu stolicu, pozovite nas ili posetite nas izlozbenim prostorima u Beogradu i naš stručan tim će vam pomoći da pronađete najbolju radnu stolicu kako po pitanju cene tako i po pitanju dizajna.