Radne stolice – kancelarijske stolice – MB Stolice – Beograd

MB Stolice nude Vam kvalitetne radne i kancelarijske stolice renomiranih proizvodjaca po povoljnim cenama. U ponudi imamo radne stolice za rad u kancelarijama, za rad od kuce, kao i radne stolice za proizvodnje i salone lepote. Radne stolice koje su se pokazale kao najbolji izbor za visecasovno sedenje svakako su ergonomske radne stolice sa memori sundjerima na sedecem delu i mrezastim naslonom sa podesivom lumbalnom podrskom. Nas prvenstveni cilj su kvalitetne radne stolice koje ce zadovoljiti Vase potrebe. Kod nas cete pronaci kancelarijske stolice kod kojih je moguce birati boje i materijale za izradu kao i veliki izbor belih i sivih kancelarijskih stolica.

Trudimo se da sve modele oznacene Top Ponuda na nasem sajtu imamo na stanju u vecim kolicinama, tako da je isporuka u najkracem roku. Nase radne stolice mozete isprobati u Gandijevoj 99d, Novi Beograd.

Za dugo sedenje za racunarom birajte kancelarijske stolice sa MEMORI sundjerom na sedecem delu i mehanizmima koji mogu da pozicioniraju stolicu u vise polozaja pozadi. Naravno pozeljno je da radna stolica ima i lumbalnu potporu kao i glavonaslon. Za parkete ili plocice birajte kancelarijske stolice sa velikim silikonskim tockicima, za itisone i tepihe mozete i plasticne tockice.

Planirate da koristite dugi niz godina kancelarijske stolice? Onda kupujte stolice kod firmi koje se profesionalo bave uvozom i proizvodjom radnih stolica i kod kojih mozete da isprobate stolice pre kupovine.

Ukoliko još uvek niste pronašli idealnu kancelarijsku ili radnu stolicu, pozovite nas ili posetite nas izlozbenim prostorima u Beogradu i naš stručan tim će vam pomoći da pronađete najbolju radnu stolicu kako po pitanju cene tako i po pitanju dizajna.