Radne stolice – kancelarijske stolice

Kancelarijske stolice i radne stolice sa najduzom garancijom – birajte najbolje za sebe po povoljnim cenama. Nase radne i kancelarijske stolice mozete isprobati na adresi: Gandijeva 99 d, Novi Beograd . Kao firma koja se iskljucivo bavi uvozom i proizvodnjom radnih stolica i fotelja trudimo se nase kancelarijske stolice i radne stolice budu prevashodno udobne i kvalitetne. Cene za nase radne stolice mozete i sami kreirati u zavisnosti od Vasih potreba, biranjem materijala, rukonaslona, glavonaslona, tockica itd.

Za dugo sedenje za racunarom birajte kancelarijske stolice sa MEMORI sundjerom na sedecem delu i mehanizmima koji mogu da pozicioniraju stolicu u vise polozaja pozadi. Naravno pozeljno je da radna stolica ima i lumbalnu potporu kao i glavonaslon.

Ukoliko još uvek niste pronašli idealnu kancelarijsku ili radnu stolicu, pozovite nas ili posetite nas izlozbenim prostorima u Beogradu i naš stručan tim će vam pomoći da pronađete najbolju radnu stolicu kako po pitanju cene tako i po pitanju dizajna.